dragerne var løs på havnen

30. august 2024

Udklædte Elever

Stemningen var høj og smilene brede, da omkring 600 udklædte og kampklare elever fra EUC Nordvests ungdomsuddannelser fredag drog ud på den årlige og legendariske dragebådssejlads på havnen i Thisted. Der var skruet godt op for konkurrencegenet, og med pagajerne i hånden var de mange elever klar til at give kammeraterne kamp til stregen.

Eleverne dystede mod hinanden i en rækker discipliner, der ud over dragebådssejlads omfattede rodeotyr, human football, sømslagning, kreative opgaver samt disciplinen ”bedste udklædning”. Hele havneområdet i Thisted var således omdannet til én stor legeplads for eleverne, der både kom fra Thisted Handelsgymnasium, Teknisk Gymnasium Thisted samt de tekniske og merkantile erhvervsuddannelser i Thisted.

Vinderen af Dragebådssejladsen blev Grundforløb 1-eleverne fra Byggeri, Strøm og IT, der overlegent roede sig til 1. pladsen. 

Vinder Af Dragebådssejladsen

Dagen sluttede på skolen med skoleårets allerførste fest. Næste fredag er det på havnen i Nykøbing, vi slipper dragerne løs. Her er det alle elever fra EUC Nordvests ungdomsuddannelser på Mors, der sætter hinanden stævne i kampen om Den Gyldne Pagaj.