EUC Nordvest inviterer til orienteringsmøde

10. juni 2021

Foto Til Presse, Metal

Torsdag d. 17. juni inviterer EUC Nordvest til orienteringsmøde på erhvervsuddannelserne. I tidsrummet kl. 16.00-19.00 kan man lægge vejen forbi for at se skolen, besøge værkstederne og høre mere om de mange muligheder for at tage en erhvervsuddannelse lokalt.

Går man med planer om få sig en uddannelse, eller står man i en situation, hvor man trænger til at skifte spor, men ikke helt ved i hvilken retning man skal gå, så er der al mulig grund til at møde op til orienteringsmøde på den lokale erhvervsskole.

- Nye tal viser, at der på landsplan er knap 50.000 unge i alderen 15-24 år, der hverken er i gang med en uddannelse eller er i job. Lokalt kan vi se, at der alene i Thisted Kommune er lige knap 600 unge under 25 år, der ikke har en ungdomsuddannelse og heller ikke er i gang med at tage en. Det er helt klart en målgruppe, vi rigtig gerne vil i dialog med, og som vi håber på at se til orienteringsmødet, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppesen på EUC Nordvest.

Efterspørgslen på faglært arbejdskraft er stærkt stigende, og der er derfor også et enormt behov for at få flere til at vælge netop dén vej.

- Orienteringsmødet vil være relevant både for ufaglærte, der drømmer om at få en uddannelse inden for deres fag, for faglærte og ufaglærte, der ønsker at skifte spor og prøve noget helt andet, og i særdeleshed for den gruppe unge, der pt. hverken er under uddannelse eller i job. Vi står klar til at give alle interesserede et godt indblik i de mange muligheder inden for erhvervsuddannelserne, og vi ser frem til at vise, hvad vi som skole har at tilbyde. Vi håber derfor, at mange vælger at lægge vejen forbi os d. 17. juni, slutter direktør Hans Chr. Jeppesen.

Der vil være både undervisere, vejledere og elever tilstede under arrangementet, og der er således rig mulighed for at høre mere både om de enkelte uddannelser og om studiemiljøet på skolen.

Tilmelding er ikke nødvendigt, men det er et krav, at man kan fremvise gyldigt Corona-pas eller en negativ COVID19-test, der er max. 72 timer gammel, samt at man bruger mundbind.

Orienteringsmøderne afvikles på følgende adresser:

  • Kronborgvej 119, Thisted (Auto, Metal og Teknologi)
  • Lerpyttervej 52, Thisted (Business)
  • Bjørnevej 9, Thisted (Byggeri, Strøm og IT samt Transport og Lager)
  • Mosegårdsvej 10, Nykøbing Mors (Jordbrug og Fødevarer)
Murer, Presse