Inspirationsdag: Svejsning anno 2022 

31. maj 2022

Svejsning anno 2022

Torsdag d. 16. juni, kl. 9.00 - 15.30, inviterer EUC Nordvest og Migatronic til inspirationsdag under temaet ’Svejsning anno 2022’. Det sker i Hybrid Læringscenter på Kronborgvej 119 i Thisted – og alle er velkomne.

Der bliver rig mulighed for at opleve al det nyeste grej inden for svejsning og automation, når EUC Nordvest slår dørene op til den store svejseinspirationsdag. Her kan man blandt andet opleve de nyeste svejsemaskiner fra Migatronic, prøve kræfter med Soldamatics svejsesimulatorer, se UR-robotter med svejsesimulatorer, prøve grundlæggende robotprogrammering, afprøve de nyeste svejseformer i svejsecenteret, blive præsenteret for det ypperste inden for avanceret styringsteknologi og opleve Migatronics kollaborative svejseløsning, CoWelder, i aktion. BILA vil ligeledes være på pletten for at fremvise deres nyeste robotter, der i dagens anledning er programmeret til at kunne udskænke grøn sodavand.

- Der bliver masser af lækkert grej og udstyr at se på, og samtidig har vi sammensat et spændende program med inspirerende oplæg om alt fra energioptimering til tilskudsmuligheder og kursusudbud. Det er en unik mulighed for at blive inspireret og opdateret på alt det nyeste inden for faget, og selvom dét i sig selv vil være besøget værd, så topper vi det hele med en konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde en helt ny svejsemaskine fra Migatronic, fortæller Steen Bojsen Jensen, der er uddannelseschef for Metal og Teknologi samt Industriteknik på EUC Nordvest.

EUC Nordvest sørger for forplejning gennem hele dagen, så det er blot at møde op og lade sig forkæle med både viden, inspiration og lidt lækkert til maven. Af hensyn til planlægningen er tilmelding dog nødvendig. Tilmelding sker via www.eucnordvest.dk/svejsedag.

Svejsning anno 2022_2