Ny uddannelsesleder til Byggeri samt Strøm og IT, EUC Nordvest

16. august 2024

Kasper 1080X470

Kasper Agerskov Petersen er tiltrådt stillingen som uddannelsesleder for Byggeri, samt Strøm og IT på EUC Nordvest. Kasper Agerskov Petersen overtager ansvaret for afdelingen på Bjørnevej efter Torben Ladefoged, der før sommerferien tiltrådte stillingen som uddannelseschef for afdelingerne Auto og Metal & Teknologi på Kronborgvej i Thisted.

Kasper Agerskov Petersen har en professionsbachelor inden for landbrug og miljø. Han har ledererfaring som værkfører fra den private sektor, undervisningserfaring fra to nordjyske erhvervsskoler, heriblandt Nordic Food College på Mors, og har herudover praktisk erfaring fra byggefagene i forbindelse med en række byggeprojekter, han har været tovholder på under sin seneste ansættelse hos en privat godsejer.

- Jeg har haft min gang på Bjørnevej siden slutningen af juni, hvor jeg sammen med afdelingens medarbejdere har haft travlt med at planlægge det kommende skoleår. Dér var der noget stille på gangene, men nu hvor eleverne er vendt tilbage efter en velfortjent sommerferie, summer værksteder og fællesområder igen af liv og aktivitet. Jeg glæder mig til at lære både medarbejdere og elever endnu bedre at kende og håber på et nært og godt samarbejde med både dem og de lokale læremestre. Jeg prioriterer at være en nærværende, synlig og – ikke mindst – tilgængelig leder, som er tæt på hverdagen i afdelingen, og min dør står derfor også altid åben, hvis der er noget, der skal vendes, lyder det fra Kasper Agerskov Petersen.

Hos ledelsen på EUC Nordvest ser man frem til samarbejdet med den nye uddannelsesleder.

- Vi er utrolig glade for at kunne byde Kasper velkommen som ny uddannelsesleder for vores byggeriuddannelser. Kasper bringer en stærk kombination af praktisk erfaring, undervisningskompetencer og lederevner med sig, som jeg er overbevist om vil være et stort aktiv for både elever og medarbejdere. Jeg ser frem til et tæt og godt samarbejde med Kasper, og jeg er sikker på, at hans energi og engagement vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af afdelingen, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest.

Kasper Agerskov Petersen er 31 år og bosiddende i Brovst, hvor han bor med kæresten Celina, der arbejder som pædagog.